Remek idővel indult a hosszú hétvége, kezdésnek Fradi SuLiga döntő, majd a FerencvárosiTorna Club 34. bajnoki címének ünneplése az MVM Dome-ban és végül, de nem utolsó sorban, az FTC Női Labdarúgás győztes mérkőzése a Groupama Arénában. Nem is kívánhattunk volna ennél jobb hétvégét Fradistaként!

A Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei nagy hajrát bemutató két csapat, Újszász és Mezőtúr is vonattal érkezett a Keleti pályaudvarra, ahonnan együtt, a Fradi csapatbuszával érkeztek át a városon! Miután mindenki elfoglalta helyét a B szektor lelátóin a Green Kids mellett, Dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke és Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója nyitották meg az eseményt. Ezután kisorsoltuk a párosításokat a Fradi Sas és Dibusz Dénes segítségével. Az ünnepélyes kezdőrúgásokat Dibusz Dénes és Botka Endre végezték el, de ez még csak a kezdet volt! Következett az AllStar mérkőzés, aminek a kezdőrúgását Pászka Lóránd végezte el. Igazi örömfoci volt, sok dedikálással egybekötve. Időközben megérkezett a tábor egy része is, a Green Kids-el közösen megmutatták milyen a hangulat a B-Középben!

A bronzmérkőzés vendége Sigér Dávid volt, a döntőt pedig Baráth Péter indította el. A nap folyamán színvonalas és izgalmas mérkőzéseket láthattunk, a döntőt végül a Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola nyerte. A záróünnepség alkalmával beszédet mondott Rétvári Bence miniszterhelyettes, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, majd következett a díjátadó, ahol a Nemzeti Bűnmegelőzési tanács és a Ferencvárosi Torna Club közös ajándékai mellett minden csapat megkapta a saját SuLiga mezét a teljes férfi csapat által aláírva, bekeretezve. A győztes pedig egy szép serleggel gazdagodott.

Gratulálunk a csapatoknak, és köszönjük mindenkinek aki kilátogatott, remek hangulatot köszönhetünk a szurkolóknak!

A 2022-23-as Fradi SuLiga végeredménye:

1. helyzetett Szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola

2. helyezett: Kiskőrösi Bem József Általános Iskola

3. helyezett: Mezőtúri Szent István Katolikus Általános Iskola

4. helyezett: Bikali Általános Iskola