Az idei szezonunk harmadik Fradi SuLiga témájának első workshopját 2022. február 3-án 11:50-kor tartjuk meg.

Bemutatkozás és közösségfejlesztés

Négy alkalmas Workshop sorozat harmadik alkalmának fókusza az egymás megismerése és a közösségépítés. Ez rendkívül fontosnak tartjuk, hiszen a csapat összetartása a meccsek eredményességének szempontjából abszolút nem elhanyagolható.

A foglalkozást körben ülve tartjuk, hogy így mindenki láthasson és hallhasson mindenkit.

1.Az osztály bemutatkozása: körben állva saját név és a kezdőbetűvel megegyező tulajdonság.

2.Helycserélős játék: (Körben ülünk, és egy ember áll középen. Ebből kifolyólag értelemszerűen van egy üres szék a köríven. A középen álló mond egy állítást „Cseréljen helyet az, aki…” mondatkezdéssel. Akire igaz az állítás feláll, és keres magának egy üres széket. Az állításnak a középen állóra is igaznak kell lennie, szomszédos helyre nem szabad átülni. Aki utoljára marad, megy középre.)

3.Mozdulatsor: (Körben állva egy ember mutat egy mozdulatot, ami kifejezi a saját aktuális állapotát. A következő bemutatja az előzőt, majd hozzáteszi a sajátját. Így megy körbe a mozdulat. Értelme: közös „szabályalkotás”, egymásra figyelés.)

Az alkalom a vendégként érkező sportoló bemutatkozásával folytatódik. Ennek során ő elmesélni saját karrierjének történetét, kitérve sikereire, nehézségeire. Ez jó példa lenne a gyerekek számára, illetve bepillantást nyerhetnek egy sportoló életébe.
A foglalkozást Bázsa-Mosó László koordinálja, a részt vevő gyerekek és a vendég sportoló aktív bevonásával. A harmadik téma negyedik workshopján a Sasfiókák csapata vesz részt.